fbpx

Kouluyhteistyö

Opettaja! Haluatko saada tietoa tulevasta kouluille suunnatusta yleisötyöstämme? Laita meille sähköpostia osoitteeseen iida.rekonen@jurkka.fi ja pyydä, että sinut liitetään yhteystietolistallemme. Kerro viestissäsi nimesi, työsähköpostiosoitteesi, koulu, jossa opetat sekä minkä aineen/aineiden opettaja olet.

Koulujen ryhmävaraukset:
teatteri@jurkka.fi
041 313 6409

Opiskelijaliput Teatteri Jurkan esityksiin maksavat à 19 euroa. Ryhmän kanssa saapuvan opettajan lippu on maksuton.

OPETTAJILLE

Tarjoamme kouluille monia tapoja esityskokemuksen syventämiseen. Tarvittaessa autamme mielellämme sopivan esityksen valitsemisessa ja voimme järjestää esimerkiksi tekijätapaamisen esityksen yhteyteen. Jurkassa vierailevilla ryhmillä on myös mahdollisuus saada veloituksetta yleisötyöntekijä kouluun vierailulle kritiikkityöpajan merkeissä.

Lisätietoja kouluyhteistyöstä:
iida.rekonen@jurkka.fi, 044 989 5030.

Olemme luoneet pdf-muotoisia materiaaleja opettajien ja koululaisten käyttöön, jotta pääsette nauttimaan teatterivierailusta parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Teatterisanasto helpottaa ammattisanaston ymmärtämistä. Teatterisanasto.
  • Mitä tekee dramaturgi entä kuiskaaja? Teatterin ammatteja kertoo lyhyesti mitä kukin teatterissa tekee. Teatterin ammatteja.
  • Teatteriin kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat! Teatterissa käymiseen liittyy kuitenkin joitain tapoja ja käytänteitä, jotka on hyvä käydä läpi ennen teatterivierailua. Teatterietiketti.


TEHTÄVÄPAKETIT

Opettajat saavat käyttöönsä tehtäväkokonaisuuksia, joita voi vapaasti soveltaa omassa opetuksessa. Yksittäisiin teoksiin liittyvät tehtäväpaketit löytyvät alta sekä kunkin näytelmän omalta sivulta.

 

OPPIMATERIAALIPAKETIT

Koostamamme oppimateriaalipaketit opettavat teatterista ja teatterin keinoin. Oppimateriaalipaketit on suunniteltu erityisesti opettajien käyttöön. Oppimateriaalit sisältävät tehtäviä ja harjoituksia sekä tietoa. Pakettien materiaaleja voi käyttää vapaasti joko sellaisenaan tai poimien joukosta haluamansa tehtävät, harjoitukset tai kokonaisuudet. Ne sopivat hyvin käytettäväksi myös oppiaineita yhdistävässä opetuksessa. Vaikka oppimateriaalit on kohdistettu erikseen alakouluille, yläkouluille ja lukioille, kannustamme opettajia silmäilemään myös muut kuin oman kohderyhmän paketit, sillä useat harjoitukset ja tehtävät sopivat monille ikäryhmille.