fbpx

Liput

Lippuja Teatteri Jurkkaan myydään Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipisteissä, mukaan lukien R-kioskit.

Lippuja voit myös varata ja ostaa Jurkan toimistosta (Vironkatu 7), puhelimitse 041 314 1803 (ke-pe klo 12-16 ja tuntia ennen näytöksiä) tai sähköpostitse teatteri@jurkka.fi. Toimisto on avoinna ke-pe klo 12-16. Sähköpostia luetaan arkisin virka-aikaan.

HUOM! Teatteri Jurkan lippuja myyvät ainoastaan teatteri ja Lippu.fi. Emme tee yhteistyötä muiden lippuvälittäjien kanssa.

LIPPUTOIMISTON POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Kesätauko 27.5.–1.8.2023 SULJETTU

Lippujen hinnat vuoden 2023 esityksiin

35 € peruslippu
30 € eläkeläiset ja ryhmät vähintään 10 hlöä
25 € ennakkoesitykset
19 € opiskelijat ja työttömät

Lippupisteestä 21,50 € – 38,50€ + tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus www.lippu.fi)

Sarjalippu 100 €
Sarjalippu oikeuttaa neljään vapaasti valittavaan näytökseen. Sarjalippu on henkilökohtainen ja voimassa vuoden ostopäivästä. Myynnissä vain Jurkan lipputoimistossa.

LIPPUJEN HINNAT ILTA TAITEILIJAN KANSSA -MUISTELOILTOIHIN
22 € peruslippu
20 € eläkeläiset ja ryhmät vähintään 10 hlöä
15 € opiskelijat ja työttömät

Lippupisteestä 17,50 € – 24,50€ + tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus www.lippu.fi)

LIPPUJEN VARAUS

Voit varata lippuja suoraan Jurkan toimistosta, puh. 041 3141 803 (ke-pe klo 12-16 ja tuntia ennen näytöksiä) tai teatteri@jurkka.fi. Sähköpostia luetaan arkisin virka-aikaan.

Liput voi varata myös Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (2 €/alk.min + mpm/pvm) maanantaista lauantaihin klo 9 – 21 ja sunnuntaisin klo 10 – 18.

VARATTUJEN LIPPUJEN LUNASTAMINEN

Varatut liput on lunastettava kahden viikon kuluessa varauksen teosta. Mikäli näytökseen on alle kaksi viikkoa, sovitaan lunastuksesta tapauskohtaisesti. Teatteri Jurkasta suoraan ostettuihin lippuihin ei lisätä palvelu- tai toimitusmaksuja.

Teatteri Jurkan toimiston lisäksi lippuja voi lunastaa Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeilta. Varatut liput löytyvät varauksen yhteydessä annetulla varauskoodilla.

Lippupisteestä ostettuihin tai lunastettuihin lippuihin lisätään Lippupisteen kulloinkin voimassaolevat palvelu- ja toimitusmaksut. Tilausmaksut alkaen 1,50 € / tilaus.

Huom! R-kioski ei pysty tekemään varaukseen muutoksia. Lippupisteen verkkokaupasta ostettaessa liput voidaan tulostaa itse printtilippuina tai tilata mobiililippuna älypuhelimeen

MAKSUTAVAT

Käteisen, pankki- ja yleisimpien luottokorttien lisäksi maksuvälineenä Jurkan lipunmyynnissä käyvät Smartumin Kulttuuriseteli, Smartum-kortti, Smartum Pay, Edenredin Virikeseteli ja -kortti, Edenred Pay sekä Tyky+. R-kioski ei hyväksy kulttuuriseteleitä maksuvälineenä.

YLEISTÄ

Saavuthan ajoissa paikalle, myöhästyneet eivät pääse sisään.
Alennukseen oikeuttavat dokumentit on esitettävä lippujen lunastuksen yhteydessä.
Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
Katsomopaikat ovat numeroimattomia.
Aulabaari palvelee tuntia ennen esityksen alkua.
Lahjakortteja voi ostaa haluamalleen summalle, lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä.
Kannattaa kysyä myös peruutuspaikkoja.

NÄYTÖKSEN PERUUNTUESSA

Näytös peruutetaan vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Mikäli näytös joudutaan perumaan, pyrimme vaihtamaan lunastetut liput toiseen näytökseen tai esitykseen. Rahat voidaan myös palauttaa yhden kuukauden sisällä lippuun merkitystä näytöspäivästä. Pyrimme ilmoittamaan peruutuksista ja muutoksista tekstiviestillä tai puhelimitse kaikille lippunsa varanneille tai ostaneille. Teatteri ei korvaa Lippupisteen kanavista ostettujen lippujen palvelu- tai toimitusmaksuja eikä muita peruutuksesta aiheutuneita kuluja.