fbpx

Teatteri Jurkka peruu kevään näytökset

Teatteri Jurkka peruu kevään näytökset

Olemme valitettavasti päättäneet perua koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi kaikki kevään näytännöt. Huoneteatterimme tila on tiivis ja ihmiset väistämättä lähellä toisiaan, jolloin emme pysty varmuudella estämään mahdollisen taudin leviämistä. Näin ollen teimme päätöksen, joka laittaa ihmisten terveyden etusijalle. Pahoittelemme tilannetta ja teemme parhaillaan töitä lipunostajien palvelemiseksi, jotta lunastetut liput saadaan vaihdettua ja hyvitettyä. Kiitos ymmärryksestänne!

Minulla on lippu kevään näytökseen, miten toimin?

Pyrimme ensisijaisesti kontaktoimaan kaikki lipun ostaneet. Meitä on kuitenkin vain kourallinen ja teitä näytöksiin tulijoita olisi ilahduttavan paljon. Emme ehkä ehdi olla yhteydessä juuri sinuun, ennen kuin kysymys on sinulle ajankohtainen. Ole siis yhteydessä meihin suoraan sähköpostitse (teatteri @ jurkka.fi) tai puhelimitse (09) 135 6166. Lippuja vaihdamme huhtikuun loppuun 30.4.2020 saakka. Toimistomme puhelimeen vastataan pääosin arkena klo 12 – 16. Pahoittelemme mahdollista ruuhkaa palvelussamme.

Miten lippuni hyvitetään?

Olet meille tärkeä katsoja ja otamme sinut ilomielin vastaan jälleen syyskaudella. Ensisijaisesti vaihdamme kevään liput syyskauden näytökseen. Voit halutessasi valita myös lahjakortin, joka on voimassa vuoden. Jos nämä suunnitelmat eivät sinulle kuitenkaan sovi, viime kädessä palautamme rahat ostetusta lipustasi. Pienenä teatterina arvostamme tukeasi ja yhteisymmärryksessä tuleviin näytöksiin vaihdetut liput mahdollistavat toimintamme jatkon. Kiitos yhteistyöstä!

Lipunostokuluista lippu.fi:n toimitusmaksua ei valitettavasti hyvitetä.

Miten ja milloin saan tiedon Jurkan syksyn esityksistä ja ajankohtaisista asioista?

Pidämme viestintäämme kevään ajan yllä, vaikka näytöksiä ei pidetäkään. Valmistelemme parhaillaan syksyn ohjelmistoa, ja kerromme varmistuneista esityksistä nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Lisäksi Jurkan uutiskirjeen tilaajille toimitamme tietoa suoraan sähköpostiin kerran kuussa. Pidämme huolen, että pääset lipullasi haluamaasi näytökseen syyskaudella.

Tervein terveisin ja syyskautta kohti katsoen
Teatteri Jurkan väki.