fbpx

Turvallisesti Jurkassa

Teatteri Jurkka tuntee vastuunsa COVID-19 suhteen. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ja hallituksen ohjeistuksia ja päivitämme tätä sivustoa tarvittaessa. Tältä sivulta löydät tietoa uusista käytännöistämme. Huomioithan nämä ohjeistukset tullessasi Jurkkaan. Suomen Teatterit ry:n kansalliseen yleisöturvallisuus-ohjeistuksen löydät täältä.

Yleistä

Toistaiseksi Jurkan katsojamäärä on rajattu 25:een paikkaan. Eturivi on poistettu käytöstä.

Jurkan ovet avautuvat tuntia ennen esitysten alkua. Ovella on henkilökunnan jäsen vastassa varmistamassa, että teatterilla on olemassa päivitetyt yhteystietosi mahdollista jäljittämistarvetta varten. Katsomoon pääsee 30 minuuttia ennen esityksen alkua, jotta sisäänkäynnille ei synny ruuhkaa. Henkilökuntamme ohjaa ja neuvoo paikkavalinnoissa.

Ethän tule teatteriin, jos tunnet itsesi kipeäksi. Voit vaihtaa lippusi ilman kuluja toiseen näytökseen vielä esityspäivänä soittamalla lipputoimistoomme (p. 041 3141 803) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen teatteri@jurkka.fi.

Kasvomaskit

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä etenkin katsomossa. Omaa maskia et tarvitse, lämpiön kassalta saat uuden aina tarvittaessa. Henkilökunnalla teatterin lämpiössä on suu-nenäsuojus/visiiri.

Turvavälit ja jonotus

Pidäthän riittävästi etäisyyttä muihin. Helpotamme väljempää liikkumista avaamalla oven lavalta väliajalla, jotta kulkureittejä on käytössä kaksi.

Käsihygienia ja tilojen siisteys

Käsidesiä on saatavilla lämpiössämme useissa pisteissä.
Yskithän/aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.
Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista wc-tiloissamme.
Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu.

Turvallinen lippujen ostaminen

Jos haluat välttää asiointia lipputoimistossamme ja Lippupisteen myyntipisteissä, voit ostaa lippujamme Lippupisteen verkkokaupasta.

Kun varaat ja ostat lippuja, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Ajantasaiset asiakastiedot ovat tärkeitä, jotta voimme tavoittaa katsojat poikkeustilanteissa. Lisäksi mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi meillä tulee olla kunkin esityksen katsojien yhteystiedot.

Jurkan toimisto

Toimisto on avoinna ti-pe klo 12-16. Lippuja voi ostaa myös esitysiltana lämpiön kassalta. Suosittelemme korttimaksua.

Esitykseen saapuminen

Henkilökunnan jäsen on vastassa ulko – ovella kun tulet teatteriin ja päivittää tarpeen vaatiessa yhteystietosi. Kaikilla työntekijöillämme teatterin aulatiloissa on käytössään suu – nenäsuojus.

Teatterin aulan itsepalvelunaulakot ovat katsojien käytössä, mutta päällysvaatteet ja laukut saa myös ottaa mukaan saliin. Lämpiön baari palvelee normaalisti sekä ennen näytöstä, että väliajalla. Suosithan kortti- ja lähimaksua.

Katsomossa

Ovet teatterisaliin avataan noin 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Siirrythän saliin turvavälit huomioiden. Eturivi on poistettu käytöstä. Henkilökuntamme ohjaa sinut katsomoon ja auttaa kaikessa, mikäli sinulla on kysyttävää. Väliajalla avaamme myös lavan oven, jotta katsomosta voi poistua useampaa kautta. Mikäli poistut katsomosta väliajalla, palaathan samalle paikalle.

Esityksen päätyttyä

Kun esitys päättyy, poistuthan salista ja teatterin aulatiloista rauhallisesti ja turvavälit säilyttäen.

Toivomme että katsojillamme on miellyttävä ja iloinen teatterikokemus Jurkassa. Olemme täällä teitä varten. Kiitos kun autat meitä pitämään huolta yhteisestä turvallisuudestamme!