fbpx
Miten rooli rakennetaan? Mitä taitoja näyttelijä tarvitsee? Mitä vaatii taito heittäytyä?

Näyttelijäntyön peruskurssilla sukelletaan näyttelijäntyön eri osa-alueisiin, kuten improvisaatio, puhetekniikka ja psykofyysinen näyttelijäntyö.

Kurssilla tutkitaan näyttelijän ammatin haasteita ja mm. roolin, jännitteen ja näyttämöllisen rytmin käsitteitä keskustelemalla ja itse kokeilemalla. Kurssilla liikutaan jonkun verran, mihin kannattaa varautua mukavilla vaatteilla.

Markus Järvenpää on vuonna 2008 Teatterikorkeakoulusta valmistunut näyttelijä. Jurkan näyttämöllä hänet on nähty esityksissä 045, Rikos ja rangaistus, Oikeusjuttu, Bonnie & Clyde sekä Riivaajat.

Kurssi on kaikille avoin, aikaisempaa näyttämökokemusta ei vaadita.

Kurssin hinta: 135€
Aikataulu: 10.10. – 18.10.2020

Kurssin kesto: 4*3h, yht. 12h
La 10.10.     klo 10:30-13:30         Esitystaiteen keskus Eskus
Su 11.10.     klo 10:30-13:30          Esitystaiteen keskus Eskus
La 17.10.     klo 10:30-13:30          Esitystaiteen keskus Eskus
Su 18.10.    klo 12:00-15:00          Teatteri Jurkka

OSTA PAIKKASI KURSSILLE HOLVIN KAUTTA: NÄYTTELIJÄNTYÖN PERUSKURSSI

HUOM! Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot ennen kurssi-ilmoittautumisen tekemistä!

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun. Mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä, voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse teatteri@jurkka.fi.

MAKSAMINEN
Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Holvin kautta.

PERUUTTAMINEN
Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80 %. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Peruminen tapahtuu sähköpostitse teatteri@jurkka.fi. Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä. Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 vrk ennen kurssin alkamista, kurssimaksua ei palauteta.

KORONAN VAIKUTUKSET KURSSITOIMINTAAN
Tämän hetken tiedon valossa kurssi pystytään toteuttamaan lähiopetuksena turvatoimia ja -järjestelyitä noudattaen. Seuraamme aktiivisesti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronavirukseen liittyen. Mikäli covid-19-tilanne pahenee, reagoimme ohjeistuksen mukaan.

Jurkka ohjeistaa ilmoittautuneet kurssilaiset tarkemmin kurssin kurssikirjeessä. Kirjeen ohjeistukset päivitetään uusimman viranomaistiedon mukaan.

10.10.2020 — 18.10.2020
10:30

OSTA KURSSI