Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste
Laatimispäivä 27.7.2017

1. Rekisterinpitäjä: Huoneteatteri Jurkan kannatusyhdistys ry,
Vironkatu 7, 00170 Helsinki. Y-tunnus: 0429578-2

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö: Teatteri Jurkka, Katri Kekäläinen, katri.kekalainen(at)jurkka.fi, +358 40 706 3016

3. Rekisterin nimi: Teatteri Jurkan asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus: Asiakasviestintä, teatterin esityksiä, tapahtumia ja tarjouksia koskevaan tiedottamiseen, markkinointiin ja mainontaan sähköpostitse uutiskirjein ja palveluviestein sekä postitukseen, laskutukseen, asiakassuhteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, suoramarkkinointikielto, asiakkaan itse ilmoittamat asiakaspalveluun ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot, tiedot voimassaolevista varauksista, lunastetuista ja peruutetuista lipuista

6. Tietojen kerääminen: Rekisteritieto kerätään ja päivitetään yhteisöjen julkisilta www-sivuilta sekä asiakkailta, jotka tilaavat teatterin uutiskirjeen, ja/tai varaavat tai ostavat Teatteri Jurkan lippuja suoraan teatterilta tai Lippupisteestä.

7. Tietojen luovuttamisesta tai siirtämisestä: Teatteri Jurkka ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet: Teatteri Jurkka säilyttää rekisterin sähköisesti salasanalla ja käyttäjätunnuksella suojatussa ympäristössä, johon vain Teatteri Jurkan tuotannon, myynnin ja markkinoinnin henkilökunnalla on käyttöoikeudet.

9. Rekisteritietojen tarkistaminen: Henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisteritiedot henkilötietolain 26 § mukaisesti arkipäivisin klo 9.00 – 16.00 välisenä aikana. Henkilö voi myös pyytää korjaamaan häntä koskevia tietoja tai poistamaan hänet sähköpostiosoitelistalta ottamalla yhteyttä rekisterin yllämainittuihin ylläpitäjiin tai uutiskirjeessä olevan linkin kautta.