fbpx
HUOM! Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot ennen kurssi-ilmoittautumisen tekemistä!

Kuusi tapaamista, 6*3h + itsenäistä työskentelyä

Ma 27.1. klo 18-21   Kansalaisfoorumin toimintatila
Ma 3.2.   klo 18-21  Kansalaisfoorumin toimintatila
Ma 10.2. klo 18-21  Kansalaisfoorumin toimintatila
Ma 24.2. klo 18-21  Kansalaisfoorumin toimintatila
Ma 2.3.   klo 18-21  Kansalaisfoorumin toimintatila
Ma 9.3.   klo 18-21  Teatteri Jurkka

Hinta: 145 euroa

Tällä kurssilla puretaan auki kohtauksen anatomia. Mikä on näytelmäkohtaus ja kuinka sellainen kirjoitetaan? Mikä erottaa näytelmäkohtauksen ja tavallisen tilanteen? Kurssilla käydään läpi esimerkkejä ja kirjoitetaan itse draamallisia kohtauksia – esimerkiksi oman lempirunon, tärkeän muiston tai hauskan kokemuksen pohjalta!

Tekemisen ydin pidetään siinä, mikä tekee kohtauksesta kiinnostavan. Kurssin aikana avataan dramaturgian ydinkäsitteitä kuten jännite, tahdonsuunta, käänne sekä vastavoima ja hyödynnetään näitä omien kohtauksien kohdalla. Kurssilla tutustutaan myös dialogin kiemuroihin ja rakennetaan draamallista jatkumoa opetellen erilaisia keinoja leikata kohtauksesta toiseen.

Viimeisellä kerralla päästään kuulemaan kirjoitetut kohtaukset Teatteri Jurkan näyttämöllä.

Kurssin vetäjä on käsikirjoittaja-ohjaaja Tuomo Rämö. Rämö toimii myös Teatteri Jurkan taiteellisena johtajana.

OSTA KURSSI
Osta paikkasi kurssille Holvi-palvelun kautta: Kohtauksen kirjoittamisen kurssi

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun. Mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä, voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse teatteri@jurkka.fi.

MAKSAMINEN

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Holvin kautta.

PERUUTTAMINEN

Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80 %. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Peruminen tapahtuu sähköpostitse teatteri@jurkka.fi. Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä. Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 vrk ennen kurssin alkamista, kurssimaksua ei palauteta.

27.1.2020 — 3.3.2020
13:30

OSTA KURSSI