fbpx

Koulutus

Kurssit

KORONAN VAIKUTUKSET KURSSITOIMINTAAN
Tällä hetkellä emme järjestä kursseja lähiopetuksessa.

 

TOIMITUSEHDOT SYYSKAUDEN 2020 KURSSIT


ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun. Mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä, voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse teatteri@jurkka.fi.

MAKSAMINEN
Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Holvin kautta.

PERUUTTAMINEN
Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80 %. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Peruminen tapahtuu sähköpostitse teatteri@jurkka.fi. Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä. Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 vrk ennen kurssin alkamista, kurssimaksua ei palauteta.

Koulut

Teatteri Jurkan kouluille suunnattu yleisötyö on esityksiin saapuville koululaisryhmille maksutonta. Opettajilla on mahdollisuus saada käyttöönsä tehtäväkokonaisuus, jota voi vapaasti soveltaa omassa opetuksessa. Mahdollista on myös tilata työpaja tai ohjaaja vierailemaan koululla.

HUOM! Pandemian vuoksi emme toistaiseksi toteuta ohjaajan vierailuja tai muita työpajoja kouluilla.

 

 

Opettaja! Haluatko saada etunenän tietoa tulevasta koululaisyleisötyöstämme? Laita meille sähköpostia osoitteeseen iida.rekonen@jurkka.fi ja pyydä, että sinut liitetään yhteystietolistallemme. Kerro viestissäsi nimesi, työsähköpostiosoitteesi, koulu, jossa opetat sekä minkä aineen/aineiden opettaja olet.

Lisätiedot ja koulujen ryhmävaraukset:
teatteri@jurkka.fi
041 313 6409

Opiskelijaliput Teatteri Jurkan esityksiin maksavat à 18 euroa. Ryhmän kanssa saapuvan opettajan lippu on maksuton.