fbpx

Koulut

Teatteri Jurkan kouluille suunnattu yleisötyö on esityksiin saapuville koululaisryhmille maksutonta. Ryhmien opettajilla on mahdollisuus saada käyttöönsä tehtäväpaketti, jota voi vapaasti soveltaa omassa opetuksessa.

Tehtäväpaketit tarjoavat opettajille käytännön avun opetuksen suunnitteluun esityksen ympärille sekä sisältävät tehtäviä ennen  ja jälkeen esityksen, sekä tarkkailuvinkkejä sen ajaksi. Yksin tai ryhmissä suoritettavat tehtävät kannustavat tutkimaan ja pohtimaan esityksen keskeisiä teemoja.

Teatterin Jurkan ohjelmisto koostuu klassikoista tai niiden uudelleen tulkinnoista, siksi tehtävät voivat myös avata esitysten historiallista ja filosofista yhteyttä sekä liittyä kirjailijoihin itseensä.

TEATTERI JURKKA PERUU KEVÄÄN NÄYTÖKSET

Olemme valitettavasti päättäneet perua koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi kaikki kevään näytännöt. Huoneteatterimme tila on tiivis ja ihmiset väistämättä lähellä toisiaan, jolloin emme pysty varmuudella estämään mahdollisen taudin leviämistä. Näin ollen teimme päätöksen, joka laittaa ihmisten terveyden etusijalle. Näin ollen myös koululaisyleisötyö on pistetty tauolle. Pahoittelemme tilannetta. Kiitos ymmärryksestänne!

SYKSY 2020 ON PIAN TÄÄLLÄ!

Syksyn ohjelmistoa ja koululaisyleisötyötä valmistellaan täyttä häkää! Kerromme teille uusista tuulista mahdollisimman pian.
Opettaja! Haluatko saada etunenän tietoa syksystämme? Laita meille sähköpostia osoitteeseen teatteri@jurkka.fi ja pyydä, että sinut liitetään yhteystietolistallemme. Kerro viestissäsi nimesi, työsähköpostiosoitteesi, koulu, jossa opetat sekä minkä aineen/aineiden opettaja olet.

 

Lisätiedot ja koulujen ryhmävaraukset:
teatteri@jurkka.fi
(09) 135 6165

Opiskelijaliput Teatteri Jurkan esityksiin maksavat à 16 euroa. Ryhmän kanssa saapuvan opettajan lippu on maksuton.