fbpx

Koulut

Teatteri Jurkan kouluille suunnattu yleisötyö on esityksiin saapuville koululaisryhmille maksutonta. Ryhmien opettajilla on mahdollisuus saada käyttöönsä tehtäväkokonaisuus, jota voi vapaasti soveltaa omassa opetuksessa. Mukana on tehtäviä ennen ja jälkeen esityksen ja tarkkailuvinkkejä sen ajaksi. Yksin tai ryhmissä suoritettavat tehtävät kannustavat tutkimaan ja pohtimaan esimerkiksi esityksen keskeisiä teemoja.

Mahdollista on myös tilata työpaja tai ohjaaja vierailemaan koululla.
HUOM! Pandemian johdosta emme toteuta ohjaajan vierailuja tai muita työpajoja kouluilla vielä syksyllä 2020.

Teatterin Jurkan ohjelmisto koostuu klassikoista tai niiden uudelleen tulkinnoista, siksi tehtävät ja työpajat voivat myös avata esitysten historiallista ja filosofista yhteyttä sekä liittyä kirjailijoihin itseensä.

SYKSYN 2020 KOULULAISYLEISÖTYÖ

Koululaisryhmät ovat tervetulleita kaikkiin Jurkan esityksiin, mutta syksyllä tarjolla on erityisesti kouluille suunnattuja tehtäviä seuraavista esityksistä.

LADY CHATTERLEYN RAKASTAJA 
Lady Chatterleyn rakastaja – vuosisadan (kielletty) rakkaustarina! Pasi Lampelan ohjaus ja sovitus on Jurkan syksyn 2020 pääteos.
SOPII AINAKIN:
#toinenaste #äidinkieli #psykologia #filosofia #historiajayhteiskuntaoppi #etiikka #ilmaisutaito

KAPITALISMI – TARINOITA PÄÄOMASTA
Kiitettyjen, loppuunmyytyjen ja keskustelua herättäneiden LÄSKIn ja Häiriön jälkeen Elina Kilkku ja Raisa Omaheimo työryhmineen tuovat lavalle kapitalismia käsittelevän esityksen!
SOPII AINAKIN:
#yläaste #toinenaste #historiajayhteiskuntaoppi #taloustieto #äidinkieli #psykologia #filosofia #etiikka #ilmaisutaito

SCREAM – THE LOVE STORY
Teinikauhun säännöt on vihdoin kirjoitettu uusiksi! Scream – The Love Story tarkastelee uusin silmin vuonna 1996 ilmestynyttä kauhuelokuvaa Scream. Esityksen suositusikäraja on K16.
SOPII AINAKIN:
#toinenaste #äidinkieli #psykologia #filosofia #etiikka #ilmaisutaito


Opettaja!
Haluatko saada etunenän tietoa koululaisyleisötyöstämme? Laita meille sähköpostia osoitteeseen sanjaana.gavalas@jurkka.fi ja pyydä, että sinut liitetään yhteystietolistallemme. Kerro viestissäsi nimesi, työsähköpostiosoitteesi, koulu, jossa opetat sekä minkä aineen/aineiden opettaja olet.

Lisätiedot ja koulujen ryhmävaraukset:
teatteri@jurkka.fi
(09) 135 6165

Opiskelijaliput Teatteri Jurkan esityksiin maksavat à 16 euroa. Ryhmän kanssa saapuvan opettajan lippu on maksuton.