fbpx
Näyttelijäntyön perusteet
HUOM! Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot ennen kurssi-ilmoittautumisen tekemistä!

Neljä tapaamista, 4*3h
su 28.4.2019 klo 11-14
su 5.5.2019 klo 11-14
su 12.5.2019 klo 11-14
su 19.5.2019 klo 11-14
Paikka ilmoitetaan ennakkoilmoittautuneille ennen kurssia.

Hinta: 135 euroa

Miten rooli rakennetaan? Mitä taitoja näyttelijä tarvitsee? Mitä vaatii taito heittäytyä?

Näyttelijäntyön peruskurssilla sukelletaan näyttelijäntyön eri osa-alueisiin, kuten improvisaatio, puhetekniikka ja psykofyysinen näyttelijäntyö. Kurssi on kaikille avoin, aikaisempaa näyttämökokemusta ei vaadita.

Kurssilla tutkitaan näyttelijän ammatin haasteita ja mm. roolin, jännitteen ja näyttämöllisen rytmin käsitteitä keskustelemalla ja itse kokeilemalla. Kurssilla liikutaan jonkun verran, mihin kannattaa varautua mukavilla vaatteilla.

Markus Järvenpää on vuonna 2008 Teatterikorkeakoulusta valmistunut näyttelijä. Jurkan näyttämöllä hänet on nähty esityksissä 045, Rikos ja rangaistus, Oikeusjuttu ja Bonnie & Clyde.

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Kuva esityksestä Bonnie & Clyde (2016)

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun. Mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä, voit ilmoittautua varasijalle. Saat tästä viestin ilmoittautumisen yhteydessä.

MAKSAMINEN
Sinulle lähetetään kurssi-ilmoittautumista vastaan lasku sähköpostitse. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä vahvistat kurssipaikkasi. Kurssimaksun voi maksaa myös seuraavilla etuuksilla: Smartumin Kulttuuriseteli ja Smartum saldokortti, Netsin Virikeseteli ja -kortti, Tyky-Kuntoseteli Plus sekä Ticket Mind & Body -kortti. Huom! Etuuksia käytettäessä kurssi on maksettava Teatteri Jurkan toimistossa osoitteessa Vironkatu 7 (ark. klo 12-16).

PERUUTTAMINEN
Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Jos kurssi on maksettu liikunta- ja kulttuuriedulla, emme valitettavasti voi palauttaa maksua. Tällöin etuuksilla maksettu summa voidaan käyttää vapaavalintaisten teatteriesitysten pääsylippuihin.

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80%. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkamista. Peruminen tapahtuu sähköpostitse teatteri@jurkka.fi tai Teatteri Jurkan toimistossa, Vironkatu 7 (ark. klo 12-16). Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä. Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen kurssin alkamista, kurssimaksu peritään kokonaan

28.4.2019 — 19.5.2019
11:00