fbpx
HUOM! Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot ennen kurssi-ilmoittautumisen tekemistä!

Kolme tapaamista, 3*4h
La 25.5.2019 klo 11-15
Su 26.5.2019 klo 11-15
Su 2.6.2019 klo 11-15
Paikka ilmoitetaan ennakkoilmoittautuneille ennen kurssia.

Hinta: 135 euroa

Näyttelijäntyön jatkokurssi on suunnattu ensisijaisesti Markus Järvenpään aikaisemmille näyttelijäntyön peruskursseille osallistuneille, mutta on avoin myös muille jo jonkin verran näyttelijäntyön kokemusta omaaville.

Kurssilla viedään peruskurssin oppeja syvemmälle ja käytetään apuna näytelmätekstejä.

Lisäksi paneudutaan tarkemmin erilaisiin roolinrakentamisen keinoihin ja syvennytään näyttelijäntyön teoriaan ja käytäntöön. Kurssilla liikutaan jonkun verran, mihin kannattaa varautua mukavilla vaatteilla.

Markus Järvenpää on vuonna 2008 Teatterikorkeakoulusta valmistunut näyttelijä. Jurkan näyttämöllä hänet on nähty esityksissä 045, Rikos ja rangaistus, Oikeusjuttu ja Bonnie & Clyde.

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Kuva esityksestä Oikeusjuttu (2015)

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun. Mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä, voit ilmoittautua varasijalle. Saat tästä viestin ilmoittautumisen yhteydessä.

MAKSAMINEN
Sinulle lähetetään kurssi-ilmoittautumista vastaan lasku sähköpostitse. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä vahvistat kurssipaikkasi. Kurssimaksun voi maksaa myös seuraavilla etuuksilla: Smartumin Kulttuuriseteli ja Smartum saldokortti, Netsin Virikeseteli ja -kortti, Tyky-Kuntoseteli Plus sekä Ticket Mind & Body -kortti. Huom! Etuuksia käytettäessä kurssi on maksettava Teatteri Jurkan toimistossa osoitteessa Vironkatu 7 (ark. klo 12-16).

PERUUTTAMINEN
Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Jos kurssi on maksettu liikunta- ja kulttuuriedulla, emme valitettavasti voi palauttaa maksua. Tällöin etuuksilla maksettu summa voidaan käyttää vapaavalintaisten teatteriesitysten pääsylippuihin.

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80%. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkamista. Peruminen tapahtuu sähköpostitse teatteri@jurkka.fi tai Teatteri Jurkan toimistossa, Vironkatu 7 (ark. klo 12-16). Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä. Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen kurssin alkamista, kurssimaksu peritään kokonaan

25.5.2019 — 2.6.2019
11:00