fbpx
Tämä nauruhermoja kutkuttava kurssi tarjoaa lähtölaukauksen improvisaation ihmeelliseen maailmaan!

HUOM! Mikäli koronatilanne ja viranomaisten ohjeistukset muuttuvat, kurssi on mahdollista toteuttaa myös kokonaan verkossa! Sama ilmoittautuminen pysyy voimassa myös tuolloin.

Sääntöjä kurssilla ei ole kuin yksi: se, ettei sääntöjä ole. Kaikki on siis sallittua, erityisesti mokaaminen – tällä kurssilla et voi epäonnistua!

Improvisaatio naurattaa, koskettaa, rohkaisee ylittämään rajoja ja herkistää kuuntelemaan sekä itseä että kaveria. Improvisaatiosta saat elinikäisen ystävän – näyttämölle ja omaan arkeen.

Kurssilla edetään ryhmän tahdissa yksinkertaisista harjoitteista kokonaisiin kohtauksiin. Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta improvisaatiosta, mutta ei haittaa vaikka olisitkin jonkin verran jo improillut. Osallistumiseen riittää innostus ja kiinnostus vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

Kurssin hinta: 135€
Aikataulu: su 16.8. – su 30.8.2020

Kurssin kesto: 3*4h, yht. 12h
Su 16.8. klo 13:30-17:30 Esitystaiteen keskus, Eskus
Su 23.8. klo 9-13             Esitystaiteen keskus, Eskus
Su 30.8. klo 13:30-17:30 Esitystaiteen keskus, Eskus
Mahdollisesta pandemiatilanteesta riippuen kurssi on mahdollista toteuttaa myös etänä.

OSTA PAIKKASI KURSSILLE HOLVIN KAUTTA: IMPROVISAATION PERUSTEET

Palautetta aiemmilta kursseilta:
”En jännitä esiintymistä enää niin paljoa.”
”Kurssilla parasta oli kaikki! Improvisoinnin ilo, hyvä ohjaus ja opetus. Hyvät harjoitukset, kiva kannustava ja lempeä ilmapiiri.”
”Inspiroiva, innostunut vetäjä. Turvallinen ilmapiiri. Kivaa, hauskaa! Antaa paljon ajateltavaa.”

Kurssin vetää Elina Aalto, Teatterikorkeakoulusta vuonna 2009 valmistunut näyttelijä. Hänet on nähty Jurkassa esityksessä Snap! – leipää ja sirkushuveja (2016) ja hän on yksi pitkään improvisoituun näytelmään erikoistuneen Riskiryhmän perustajajäsenistä. Lisätietoja Elinasta www.elinaaalto.fi  Kuva: Henni Hyvärinen.

HUOM! Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot ennen kurssi-ilmoittautumisen tekemistä!

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun. Mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä, voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse teatteri@jurkka.fi.

MAKSAMINEN
Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Holvin kautta.

PERUUTTAMINEN
Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80 %. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Peruminen tapahtuu sähköpostitse teatteri@jurkka.fi. Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä. Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 vrk ennen kurssin alkamista, kurssimaksua ei palauteta.

KORONAN VAIKUTUKSET KURSSITOIMINTAAN
Tämän hetken tiedon valossa kurssi pystytään toteuttamaan lähiopetuksena turvatoimia ja -järjestelyitä noudattaen. Seuraamme aktiivisesti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronavirukseen liittyen. Mikäli covid-19-tilanne pahenee, reagoimme ohjeistuksen mukaan. Kurssi on tarpeen tullessa mahdollista toteuttaa kokonaan verkossa!

Jurkka ohjeistaa ilmoittautuneet kurssilaiset tarkemmin kurssin kurssikirjeessä. Kirjeen ohjeistukset päivitetään uusimman viranomaistiedon mukaan.

16.8.2020 — 30.8.2020
13:30

OSTA KURSSI