fbpx
HUOM! Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot ennen kurssi-ilmoittautumisen tekemistä!

Kolme tapaamista, 3*4h

Ti 7.1.    klo 17:30-21:30       Kansalaisfoorumin toimintatila
Ti 14.1.  klo 17:30-21:30       Kansalaisfoorumin toimintatila
Ti 21.1.  klo 17:30-21:30       Kansalaisfoorumin toimintatila

Hinta: 135 euroa

Tämä nauruhermoja kutkuttava kurssi tarjoaa lähtölaukauksen improvisaation ihmeelliseen maailmaan. Sääntöjä kurssilla ei ole kuin yksi: se, ettei sääntöjä ole. Kaikki on siis sallittua, erityisesti mokaaminen – tällä kurssilla et voi epäonnistua!

Improvisaatio naurattaa, koskettaa, rohkaisee ylittämään rajoja ja herkistää kuuntelemaan sekä itseä että kaveria. Improvisaatiosta saat elinikäisen ystävän – näyttämölle ja omaan arkeen.

Kurssilla etenemme ryhmän tahdissa yksinkertaisista harjoitteista kokonaisiin kohtauksiin. Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta improvisaatiosta.

Kurssin vetää Elina Aalto, Teatterikorkeakoulusta vuonna 2009 valmistunut näyttelijä. Hänet on nähty Jurkassa esityksessä Snap! – leipää ja sirkushuveja (2016) ja hän on yksi pitkään improvisoituun näytelmään erikoistuneen Riskiryhmän perustajajäsenistä.

Lisätietoja Elinasta www.elinaaalto.fi

OSTA KURSSI
Osta paikkasi kurssille Holvi-palvelun kautta: Improvisaation perusteet

Kuva esityksestä Snap! – leipää ja sirkushuveja (2016)

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun. Mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä, voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse teatteri@jurkka.fi.

MAKSAMINEN

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Holvin kautta.

PERUUTTAMINEN

Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80 %. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Peruminen tapahtuu sähköpostitse teatteri@jurkka.fi. Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä. Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 vrk ennen kurssin alkamista, kurssimaksua ei palauteta.

7.1.2020 — 21.1.2020
13:30

OSTA KURSSI