fbpx
HUOM! Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot ennen kurssi-ilmoittautumisen tekemistä!

Kolme tapaamista, 3*4h

Ti 28.1.    klo 17:30-21:30       Kansalaisfoorumin toimintatila
Ti 4.2.      klo 17:30-21:30       Kansalaisfoorumin toimintatila
Ti 11.2.     klo 17:30-21:30       Kansalaisfoorumin toimintatila

Hinta: 135 euroa

Tämä kurssi on Sinulle, joka olet jo impronnut!

Kuten impro yleensäkin, tämäkin kurssi saa osallistujansa heittäytymään, nauramaan ja luomaan porukalla uskomattomia tarinoita tyhjästä. Improvisaatio ajatellaan usein komedian välineenä, mutta tällä kurssilla tulemme huomaamaan, että improvisaation avulla voimme kertoa vakavampiakin tarinoita sekä naurun lisäksi koskettaa katsojaa. Aihe kuin aihe – improvisaatio tarjoaa työkalut maagiseen tarinankerrontaan.

Kurssilla syvennämme ja fyysistämme osallistujien ilmaisua, opettelemme luomaan tiloja ilman konkreettisia tavaroita tai lavasteita sekä rakennamme pidempää, improvisoitua kokonaisuutta.

Kurssille osallistuaksesi toivomme, että improvisaation peruspilarit ovat sinulle ennestään tutut. Mittavaa kokemusta improvisaatiosta et kuitenkaan tarvitse.

Kurssin vetää Elina Aalto, Teatterikorkeakoulusta vuonna 2009 valmistunut näyttelijä. Hänet on nähty Jurkassa esityksessä Snap! – leipää ja sirkushuveja (2016) ja hän on yksi pitkään improvisoituun näytelmään erikoistuneen Riskiryhmän perustajajäsenistä.

Lisätietoja Elinasta www.elinaaalto.fi

OSTA KURSSI
Osta paikkasi kurssille Holvi-palvelun kautta: Improvisaation jatkokurssi

Kuva esityksestä Snap! – leipää ja sirkushuveja (2016)

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun. Mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä, voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse teatteri@jurkka.fi.

MAKSAMINEN

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Holvin kautta.

PERUUTTAMINEN

Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80 %. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Peruminen tapahtuu sähköpostitse teatteri@jurkka.fi. Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä. Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 vrk ennen kurssin alkamista, kurssimaksua ei palauteta.

28.1.2020 — 11.2.2020
13:30

OSTA KURSSI