fbpx
HUOM! Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot ennen kurssi-ilmoittautumisen tekemistä!

Kaksi tapaamista, 2*6h
Su 17.11. klo 11-17, Esitystaiteen keskus
Su 24.11. klo 11-17, Teatteri Jurkka

Hinta: 135 euroa

Huonon teatterin kurssi on teatteriohjaaja ja näytelmäkirjailija Elina Kilkun vetämä työpaja, jossa nimensä mukaisesti treenataan huonoa teatteria. Huonoon lopputulokseen pyrkiminen on vapauttavaa ja käsittämättömän hauskaa. Toisaalta kun määrittelemme tarkasti, mikä mielestämme on huonoa, piirtyvät hyvinä pitämämme asiat kirkkaina esiin kuin huomaamatta.

Mikä estää meitä olemasta loistavia? Pelko, estot ja häpeä. Huonon teatterin treenaamisessa keskeistä on pelon ja muiden esteiden poistaminen. Olennaisen tärkeää on myös tekemisen ilon löytäminen vailla pelkoa epäonnistumisesta.

Työpajan rakenne on kolmiosainen: käsittelemme huonoa näyttelijäntyötä, käsikirjoittamista ja ohjaamista. Teemme runsaasti harjoitteita, joissa esimerkiksi kokeillaan, miten näytelmäkirjallisuuden hienoimmat monologit saa pilattua. Tekemisen ohella keskustelemme suhteestamme hyvyyteen, huonouteen, epäonnistumiseen ja täydellisyyteen.

Lisätietoja Elinasta www.elinakilkku.com

OSTA KURSSI
Osta paikkasi kurssille Holvi-palvelun kautta: https://bit.ly/2oRslyH

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun. Mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä, voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse teatteri@jurkka.fi.

MAKSAMINEN

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Holvin kautta.

PERUUTTAMINEN

Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80 %. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Peruminen tapahtuu sähköpostitse teatteri@jurkka.fi. Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä. Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 vrk ennen kurssin alkamista, kurssimaksua ei palauteta.

Kurssi järjestetään Opintokeskus Kansalaisfoorumi tuella.

17.11.2019 — 24.11.2019
11:00

OSTA KURSSI