fbpx
Esiintyminen ja improvisaatio (etäkurssi)
Hei esiintyjä, juuri Sinä! Pidät kenties presentaatioita työhösi tai opiskeluihisi liittyen, olet ehkä innokas karaoken harrastaja tai sinua on joskus pyydetty puhumaan vaikkapa ystävän häissä tai syntymäpäiväjuhlissa. Ainakin olet joskus esitellyt itsesi ryhmälle, eikö? Kaikki tämä on esiintymistä!

Esiintyminen on osa arkipäiväämme. Se on usein hauskaa ja innostavaa, mutta se voi olla myös tosi jännittävää ja hermostuttavaa. Hyvä uutinen on, että esiintymistä voi aina treenata ja vieläpä hauskalla tavalla!
Tällä kurssilla harjoittelemme esiintymistä improvisaation työkaluja hyödyntäen. Kurssilla opit mm.
– kokonaisvaltaisen läsnäolon ja vuorovaikutuksen merkityksen esiintymistilanteissa
– tarinankerronnan perusteet
– tunneilmaisun hyödyntämisen esityksissä ja
– opit vieläpä kääntämään esiintymisjännityksen eduksesi!
Kurssi toteutetaan etänä ja se sisältää hykerryttäviä improvisaatioharjoitteita, reflektiivistä pohdintaa, keskustelua ja paljon naurua!
 
Tervetuloa mukaan!

Kurssin hinta: 100 €
Aikataulu: la 11. – su 12.12.2021

Kurssin kesto: 2*4h, yht. 8h
la 11.12.2021 klo 10-14, zoom
su 12.12.2021 klo 10-14, zoom

Kurssille mahtuu yhteensä 8 osallistujaa. Etäkurssille voit helposti osallistua myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Kurssin vetäjä Elina Aalto on helsinkiläinen näyttelijä ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja. Hän on valmistunut näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2009 ja esiintynyt useissa suomalaisissa teattereissa draamoista musikaaleihin, näytellyt tv-sarjoissa, mainoksissa ja lyhytelokuvissa sekä toiminut ääninäyttelijänä. Valmentajana Elinan erikoisalaa ovat esiintyminen, vuorovaikutus ja improvisaatio. Lisätietoja Elinasta www.elinaaalto.fi  Kuva: Henni Hyvärinen.

HUOM! Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot ennen kurssi-ilmoittautumisen tekemistä!

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun.
Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen iida.rekonen@jurkka.fi. Merkitse viestin otsikoksi ”ESIINTYMINEN JA IMPROVISAATIO – JOULUKUU”. Kerro viestissä:

  • nimesi
  • osoitteesi
  • puhelinnumerosi
  • sähköpostiosoitteesi

MAKSAMINEN
Kurssimaksu laskutetaan erikseen.

KURSSILLE OSALLISTUMINEN
Kurssilaiset saavat zoom-kutsun sähköpostiinsa ennen kurssin alkua.

PERUUTTAMINEN
Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80 %. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkamista. Peruminen tapahtuu sähköpostitse iida.rekonen@jurkka.fi. Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä. Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 vrk ennen kurssin alkamista, kurssimaksua ei palauteta.

11.12.2021 — 12.12.2021
10:00

ILMOITTAUDU