Liput

Lippuja Teatteri Jurkkaan myydään Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipisteissä, mukaan lukien R-kioskit. Nopein tapa ostaa on linkata itsensä Lippupisteen verkkokauppaan, josta voit tarkistaa myös lippujen saatavuuden haluamallesi näytöspäivälle.

Lippuja voit myös varata ja ostaa Jurkan toimistosta (Vironkatu 7), puhelimitse 09 135 61 66 (ark. klo 12-16) tai sähköpostitse teatteri@jurkka.fi.

Lippujen hinnat kaikkiin
esityksiin keväällä 2018

30 € peruslippu
27 € eläkeläiset ja ryhmät vähintään 10 hlöä
16 € opiskelijat ja työttömät

Sarjalippu 96 €
Sarjalippu oikeuttaa neljään vapaasti valittavaan näytökseen. Sarjalippu on henkilökohtainen ja voimassa vuoden ostopäivästä.

Teatteri Jurkasta suoraan ostettuihin lippuihin ei lisätä palvelu- tai toimitusmaksuja. Lippupistestä ostettuihin tai lunastettuihin lippuihin lisätään Lippupisteen kulloinkin voimassaolevat palvelu- ja toimitusmaksut.

LIPPUJEN VARAUS

Voit varata lippuja suoraan Jurkan toimistosta, puh. 09 135 61 66 (ark. klo 12-16) tai teatteri@jurkka.fi. Liput voi varata myös Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (1,98€/min+pvm) maanantaista lauantaihin klo 9 – 21 ja sunnuntaisin klo 10 – 18.

VARATTUJEN LIPPUJEN LUNASTAMINEN

Varatut liput on lunastettava kahden viikon kuluessa varauksen teosta. Mikäli näytökseen on alle kaksi viikkoa, sovitaan lunastuksesta tapauskohtaisesti. Teatteri Jurkan toimiston lisäksi lippuja voi lunastaa Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeilta. Varatut liput löytyvät varauksen yhteydessä annetulla varauskoodilla. Lipun hintaan lisätään Lippupisteen kulloinkin voimassaolevat palvelu- ja toimitusmaksut.

Huom! R-kioski ei pysty tekemään varaukseen muutoksia. Lippupisteen verkkokaupasta ostettaessa liput voidaan tulostaa itse printtilippuina tai tilata mobiililippuna älypuhelimeen

MAKSUTAVAT

Käteisen, pankki- ja yleisimpien luottokorttien lisäksi maksuvälineenä Jurkan lipunmyynnissä käyvät Smartumin Kulttuuriseteli ja Smartum saldokortti, Netsin Virikeseteli ja -kortti, Tyky-Kuntoseteli Plus sekä Ticket Mind & Body -kortti. R-kioski ei hyväksy kulttuuriseteleitä tai -kortteja maksuvälineenä.

NÄYTÖKSEN PERUUNTUESSA

Näytös peruutetaan vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Mikäli näytös joudutaan perumaan, pyrimme vaihtamaan lunastetut liput toiseen näytökseen tai esitykseen. Rahat voidaan myös palauttaa yhden kuukauden sisällä lippuun merkitystä näytöspäivästä. Pyrimme ilmoittamaan peruutuksista ja muutoksista tekstiviestillä tai puhelimitse kaikille lippunsa varanneille tai ostaneille. Teatteri ei korvaa muita peruutuksesta aiheutuneita kuluja.

YLEISTÄ

Alennukseen oikeuttavat dokumentit on esitettävä lippujen lunastuksen yhteydessä.
Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
Katsomopaikat ovat numeroimattomia.
Näytökset alkavat täsmällisesti, näytöksen alettua katsomoon pääsee vasta väliajalla.
Aulabaari palvelee tuntia ennen esityksen alkua.
Lahjakortteja voi ostaa haluamalleen summalle, lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä.
Kannattaa kysyä myös peruutuspaikkoja.

ESTEETTÖMYYS

Yleisösisäänkäynnillä on portaat, pyörätuolia varten on ramppi. Ilmoita rampin tarpeesta lippuvarauksen yhteydessä.
Pyörätuolipaikkoja on yksi / näytös, varataan suoraan teatterin lipunmyynnistä. Avustajan lippu on maksullinen.
Katsomossa on kolme riviä, liikuntarajoitteisia varten voidaan varata eturiviin helpommin saavutettavia paikkoja.
Katsomossa on induktiosilmukka kuulolaitetta käyttäville.
Tiloissa ei ole esteetöntä WC:tä.
WC on sukupuolineutraali.
Kaikista erityistarpeista on hyvä olla yhteydessä teatteriin hyvissä ajoin.