fbpx

Koulut

Opiskelijaliput Teatteri Jurkan esityksiin maksavat à 16 euroa. Ryhmän kanssa saapuvan opettajan lippu on maksuton.

Ryhmävaraukset:
Lilli Earl
lilli.earl@jurkka.fi
(09) 135 6165

Teatteri Jurkan kouluyhteistyö pitää sisällään ohjelmistossa olevien esitysten teemojen ympärille räätälöityjä ennakko- ja purkutyöpajoja sekä valmiita oppimateriaaleja.

Koululla pidettävät oppitunnin mittaiset työpajat sekä taustoittavat esityksiä että toiminnallisin keinoin aktivoivat osallistujia. Työpajat ovat maksuttomia ryhmille, jotka ovat lunastaneet liput esityksiin.

Teatterin Jurkan ohjelmisto koostuu klassikoista tai niiden uudelleen tulkinnoista, siksi työpajat myös avaavat esitysten historiallista ja filosofista yhteyttä sekä sijoittavat ne kulttuurihistorialliseen kontekstiinsa.

Työpajoissa myös tehdään itse teatteria ja luodaan omaa materiaalia esitysten teemojen ympäriltä. Työpajat pyrkivät osallistavin ja taiteellisin keinoin saamaan katsojat esityksen osallisiksi.

Työpajojen lisäksi kaikille opettajille on tarjolla maksuttomia tehtäväpaketteja, joita he voivat vapaasti soveltaa omassa opetuksessaan. Paketit tarjoavat tehtävävaihtoehtoja sekä ennen esitystä, esityksen aikana että sen jälkeen tehtäväksi.

Kevään 2019 ohjelmistoon liittyvät tehtäväpaketit

NISKAVUOREN HETA

AVOIN LIITTO

MINÄ MAALAAN TEIDÄT KAIKKI

KADONNUTTA AIKAA ETSIMÄSSÄ, OSA 3

MYSTEERIO BUFFO