Sijaintisi: Etusivu > YLEISÖTYÖ > TUUNAA TSOKKISEN KANSSA!
 

TUUNAA TSOKKISEN KANSSA!

Tervetuloa teatteripuvustuksen ja rekvisiitan lumoavaan maailmaan! 


Aika: 6.-7.1. sekä 14.1.2017 klo 12-15

Kesto: 3*3 h

Hinta: yksi kerta 40 euroa, kolme kertaa 110 euroa


ILMOITTAUDU

 

Heidi Tsokkinen aka Madhatter Miss Tsokolate on modisti ja hatuntekijä, jonka kädenjälkeä on Jurkan Putoamisen taito -esityksen runsaudensarvimainen lavastus ja pukusuunnittelu, jossa sekoittuvat sujuvasti kaikenlaiset upeat, hämmentävät ja hurjat kierrätysmateriaalit. 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästää oma luova hulluutesi irti ja tutustua teatteripuvustuksen ja rekvisiitan rakentamisen saloihin Heidin johdolla. 

Kurssi sisältää kolme tapaamista, joihin voit osallistua yhteen kerrallaan tai kaikkiin kolmeen. 

Kierrätysmateriaaleja tuunaukseen löytyy talon puolesta, mutta kannustamme tuomaan mukanasi myös kaikenlaisia omia materiaaleja (esim. silkkikukkat, huivit, erikoiset kankaat, rikkinäiset korut, niitit, höyhenet ja sulat, helmet, turkikset, avaimet ja muut aarteet laatikoiden pohjalta). Vain mielikuvitus on rajana! 

 

La 6.1.2018 klo 12-15: Rakenna hattu! 

Hattupohjia löytyy talon puolesta tai voit tuoda mukanasi oman hatun, jonka haluat tuunata. Onko unelmahattusi lierihattu, lippis vai pipo?

 

Su 7.1.2018 klo 12-15: Elävöitä kengät!

Tuo mukanasi omat kengät, jotka haluat tuunata. Mikä tahansa korkokengästä tennarin ja maiharin kautta kumisaappaaseen kelpaa!

 

Su 14.1.2018 klo 12-15: Upeuta laukku!

Tuo mukanasi oma laukku, jonka haluat tuunata. Tarvitseeko elävöittämistä iltalaukku, salkku vai pärekori?

 

Osallistumismaksu sisältää tuunausmateriaalit sekä hattupohjat.


 

ILMOITTAUTUMINEN 

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun. Mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä, voit ilmoittautua varasijalle. Saat tästä viestin ilmoittautumisen yhteydessä. 

MAKSAMINEN 

Sinulle lähetetään kurssi-ilmoittautumista vastaan lasku sähköpostitse. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä vahvistat kurssipaikkasi. Kurssimaksun voi maksaa myös seuraavilla etuuksilla: Smartumin Kulttuuriseteli ja Smartum saldokortti, Netsin Virikeseteli ja -kortti, Tyky-Kuntoseteli Pluss sekä Ticket Mind & Body -kortti.  Huom! Etuuksia käytettäessä kurssi on maksettava Teatteri Jurkan toimistossa osoitteessa Vironkatu 7 (ark. klo 12-16). 

PERUUTTAMINEN 

Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Jos kurssi on maksettu liikunta- ja kulttuuriedulla, emme valitettavasti voi palauttaa maksua. Tällöin etuuksilla maksettu summa voidaan käyttää vapaavalintaisten teatteriesitysten pääsylippuihin. 

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80%. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkamista.  Peruminen tapahtuu sähköpostitse teatteri@jurkka.fi tai Teatteri Jurkan toimistossa, Vironkatu 7 (ark. klo 12-16). Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä.  Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen kurssin alkamista, kurssimaksu peritään kokonaan.