Sijaintisi: Etusivu > YLEISÖTYÖ > ILMOITTAUTUMISOHJEET KURSSEILLE
 

Ilmoittautumisohjeet kursseille

Lue ohjeet huolellisesti ennen kurssille ilmoittautumista!

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut myös maksamaan kurssimaksun.
Mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä, voit ilmoittautua varasijalle. Saat tästä viestin ilmoittautumisen yhteydessä.

MAKSAMINEN
Sinulle lähetetään kurssi-ilmoittautumista vastaan lasku sähköpostitse. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä vahvistat kurssipaikkasi. Kurssimaksun voi maksaa myös seuraavilla etuuksilla: Smartumin Kulttuuriseteli ja Smartum saldokortti, Netsin Virikeseteli ja -kortti, Tyky-Kuntoseteli Pluss sekä Ticket Mind & Body -kortti. Huom! Etuuksia käytettäessä kurssi on maksettava Teatteri Jurkan toimistossa osoitteessa Vironkatu 7 (avoinna arkisin klo 12-16 välillä). Huomioi myös mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa.

PERUUTTAMINEN
Teatteri Jurkalla on järjestäjänä oikeus perua kurssi, mikäli sille on pakottava syy. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman aikaisin ja palautamme kurssimaksun tilillesi. Jos kurssi on maksettu liikunta- ja kulttuuriedulla, emme valitettavasti voi palauttaa maksua. Tällöin etuuksilla maksettu summa voidaan käyttää vapaavalintaisten teatteriesitysten pääsylippuihin.

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa kurssipaikan voi perua lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksusta palautetaan 80%. Kurssipaikka pitää tällöin perua viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkamista. Peruminen tapahtuu sähköpostitse teatteri@jurkka.fi tai Teatteri Jurkan toimistossa, Vironkatu 7 (arkisin klo 12-16 välillä). Huomioi myös mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa.

Lääkärintodistus tulee toimittaa perumisen yhteydessä. Mikäli kurssipaikkaa ei peruta tai peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen kurssin alkamista, kurssimaksu peritään kokonaan.