• Kuva: Kimmo Metsäranta
Sijaintisi: Etusivu > OHJELMISTO > ARKISTO > TÄHÄN ON TULTU
 

Jussi Tuurna & Tiina WeckströmTähän on tultu

Ensi-ilta 17.2.2016

Musiikki täyttää Jurkan näyttämön Tiina Weckströmin ja Jussi Tuurnan lauluillassa.

Lauluja sodasta ja rakkaudesta, intohimosta ja kuolemasta, äideistä ja lapsista. Intiimin musiikkiteatterin traditioon, saksalaiseen kabareehen ja ranskalaiseen chanson-perinteeseen pohjaava näyttelijä Tiina Weckströmin ja muusikko Jussi Tuurnan lauluilta Tähän on tultu täyttää Jurkan pienen näyttämön suurilla tunteilla.

Weckström ja Tuurna tekivät viimeksi yhteistyötä Kansallisteatterin yleisömenestyksessä Slava! Kunnia, jossa Weckström tulkitsi yhden teoksen keskeisimmistä naisrooleista. Slavan sävellyksestä ja musiikin johdosta vastasi Tuurna. Weckström vangitsi yleisön maagisella otteellaan myös viime syksynä Teatteri Jurkassa ensi-iltansa saaneessa Laura Jäntin Faustissa, joka jatkaa Jurkan ohjelmistossa maaliskuulle saakka.

Tähän on tultu -teoksessa kuullaan sävellyksiä ja tekstejä Tuurnan lisäksi muun muassa Anna-Mari Kähärältä, Ariel Ramirezilta, Jaques Breliltä, Friedrich Hollaenderilta, Arto Melleriltä, Pirkko Saisiolta, Aulikki Oksaselta, Arvo Turtiaiselta ja Aaro Hellaakoskelta.

Weckströmin ja Tuurnan lisäksi lavalle nousee suomalaisen kulttuurielämän ja taiteilijakunnan mielenkiintoisimpia yllätysvieraita!

Tähän on tultu on musiikin täyttämä hetki elämän risteyksessä, jossa ovat läsnä menneisyys, nykyisyys ja aavistus tulevasta.

Helmikuu
17.2.2016 Ensi-ilta klo 19:00
21* / 25 / 26 / 27

Maaliskuu: 1 / 3 / 4 / 8 / 9 / 12*
Esitykset klo 19, tähdellä merkityt klo 15:00

LIPPUJEN HINNAT
29 € peruslippu
26 € eläkeläiset ja ryhmät vähintään 10 hlöä
15 € opiskelijat ja työttömät

Tapahtumanumero R-kioskilla on 111567