Liput

Lippuja Teatteri Jurkkaan myydään Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipisteissä, mukaan lukien R-kioskit. Nopein tapa ostaa on linkata itsensä Lippupisteen verkkokauppaan, josta voit tarkistaa myös lippujen saatavuuden haluamallesi esityspäivälle. 

Liput voit myös varata ja ostaa Jurkan toimistosta (Vironkatu 7), puhelimitse 09 135 61 66 (ark. klo 12-16) tai sähköisesti teatteri@jurkka.fi.

Lippujen hinnat kaikkiin esityksiin syksyllä 2017:

30 € peruslippu
27 € eläkeläiset ja ryhmät vähintään 10 hlöä
16 € opiskelijat ja työttömät

Sarjalippu 96 € 

Sarjalippu oikeuttaa neljään vapaasti valittavaan esitykseen. Sarjalippu on henkilökohtainen ja voimassa vuoden ostopäivästä.

OSTA LIPPU/VARMISTA LIPPUJEN SAATAVUUS

LIPPUJEN VARAUS

Lippuja myydään suoraan Jurkan toimistosta 09 135 61 66 (ark 12-16). Liput voi ostaa myös Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (1,98€/min+pvm) maanantaista lauantaihin klo 9 - 21 ja sunnuntaisin klo 10 - 18.

MAKSUTAVAT

Käteisen, pankki- ja yleisimpien luottokorttien lisäksi maksuvälineenä Jurkan lipunmyynnissä käyvät Smartumin Kulttuuriseteli ja Smartum saldokortti, Netsin Virikeseteli ja -kortti, Tyky-Kuntoseteli Pluss sekä Ticket Mind & Body -kortti. R-kioski ei hyväksy kulttuuriseteleitä- tai kortteja maksuvälineenä. 

ESITYKSEN PERUUNTUESSA

Mikäli esitys joudutaan perumaan, pyrimme vaihtamaan lunastetut liput toiseen esitykseen / näytelmään. Rahat voidaan myös palauttaa yhden kuukauden sisällä lippuun merkitystä esityspäivästä. Pyrimme ilmoittamaan peruutuksista ja muutoksista tekstiviestillä / puhelimitse kaikille lippunsa varanneille tai ostaneille.

VARATTUJEN LIPPUJEN LUNASTAMINEN

Teatteri Jurkan toimiston lisäksi lippuja voi lunastaa Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeilta. Varatut liput löytyvät varauksen yhteydessä annetulla varauskoodilla. Lipun hintaan lisätään Lippupisteen kulloinkin voimassaolevat palvelu- ja toimitusmaksut.

Huom. R-kioski ei pysty tekemään varaukseen muutoksia. Lippupisteen verkkokaupasta ostettaessa liput voidaan tulostaa itse printtilippuina tai tilata älypuhelimeen.

YLEISTÄ

Alennukseen oikeuttavat dokumentit on esitettävä lippujen lunastuksen yhteydessä.
Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. 
Varatut liput löytyvät annetulla varauskoodilla.
Paikat ovat numeroimattomia.
Katsomossa on induktiosilmukka kuulolaitetta käyttäville. 
Esitykset alkavat täsmällisesti mainittuna kellonaikana, ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua.

...

 

...