Sijaintisi: Etusivu > LIPUT
 

Liput

Lippuja Teatteri Jurkkaan myydään Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipisteissä, mukaan lukien R-kioskit. Nopein tapa ostaa on linkata itsensä Lippupisteen verkkokauppaan, josta voit tarkistaa myös lippujen saatavuuden haluamallesi esityspäivälle. 

Liput voit myös varata ja ostaa Jurkan toimistosta (Vironkatu 7), puhelimitse 09 135 61 66 (ark. klo 12-16) tai sähköisesti teatteri@jurkka.fi.

Lippujen hinnat kaikkiin esityksiin syksyllä 2017:

30 € peruslippu
27 € eläkeläiset ja ryhmät vähintään 10 hlöä
16 € opiskelijat ja työttömät

Sarjalippu 96 € 

Sarjalippu oikeuttaa neljään vapaasti valittavaan esitykseen. Sarjalippu on henkilökohtainen ja voimassa vuoden ostopäivästä.

OSTA LIPPU/VARMISTA LIPPUJEN SAATAVUUS

LIPPUJEN VARAUS

Lippuja myydään suoraan Jurkan toimistosta, varaukset puh. 09 135 61 66 (ark. klo 12-16) tai teatteri@jurkka.fi. Liput voi varata myös Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (1,98€/min+pvm) maanantaista lauantaihin klo 9 - 21 ja sunnuntaisin klo 10 - 18. 

VARATTUJEN LIPPUJEN LUNASTAMINEN

Varatut liput on lunastettava kahden viikon kuluessa varauksen teosta. Mikäli esitykseen on alle kaksi viikkoa, sovitaan lunastuksesta tapauskohtaisesti. Teatteri Jurkan toimiston lisäksi lippuja voi lunastaa Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeilta. Varatut liput löytyvät varauksen yhteydessä annetulla varauskoodilla. Lipun hintaan lisätään Lippupisteen kulloinkin voimassaolevat palvelu- ja toimitusmaksut.

Huom! R-kioski ei pysty tekemään varaukseen muutoksia. Lippupisteen verkkokaupasta ostettaessa liput voidaan tulostaa itse printtilippuina tai tilata älypuhelimeen

MAKSUTAVAT

Käteisen, pankki- ja yleisimpien luottokorttien lisäksi maksuvälineenä Jurkan lipunmyynnissä käyvät Smartumin Kulttuuriseteli ja Smartum saldokortti, Netsin Virikeseteli ja -kortti, Tyky-Kuntoseteli Plus sekä Ticket Mind & Body -kortti. R-kioski ei hyväksy kulttuuriseteleitä- tai kortteja maksuvälineenä. 

ESITYKSEN PERUUNTUESSA

Esitys peruutetaan vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Mikäli esitys joudutaan perumaan, pyrimme vaihtamaan lunastetut liput toiseen esitykseen / näytelmään. Rahat voidaan myös palauttaa yhden kuukauden sisällä lippuun merkitystä esityspäivästä. Pyrimme ilmoittamaan peruutuksista ja muutoksista tekstiviestillä / puhelimitse kaikille lippunsa varanneille tai ostaneille. Teatteri ei korvaa muita peruutuksesta aiheutuneita kuluja.

YLEISTÄ

Alennukseen oikeuttavat dokumentit on esitettävä lippujen lunastuksen yhteydessä.
Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. 
Katsomopaikat ovat numeroimattomia. 
Esitykset alkavat täsmällisesti, näytöksen alettua katsomoon pääsee vasta väliajalla.
Aulabaari palvelee tuntia ennen esityksen alkua.
Lahjakortteja voi ostaa haluamalleen summalle, lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä.
Kannattaa kysyä myös peruutuspaikkoja.

ESTEETTÖMYYS

Yleisösisäänkäynnillä on portaat, pyörätuolilla on mahdollista kulkea katsomoon näyttämön oven kautta.
Pyörätuolipaikkoja on yksi / näytös, varattava suoraan teatterin lipunmyynnistä.
Katsomossa on kolme riviä, liikuntarajoitteisia varten on voidaan varata eturiviin helpommin saavutettavia paikkoja.
Kaikista erityistarpeista on hyvä olla yhteydessä teatteriin hyvissä ajoin päällekäisyyksien välttämiseksi.
Avustajan lippu on maksullinen.
Tiloissa ei ole esteetöntä WC:tä.
WC on sukupuolineutraali.
Katsomossa on induktiosilmukka kuulolaitetta käyttäville. 

...

 

...